Lännen Kiekon kauden päätöksessä palkittiin ja nautittiin
Julkaistu: 05.06.2022 14.07

Lännen Kiekon kauden päätöksessä palkittiin ja nautittiin

Muutaman välivuoden jälkeen Säkylässä päästiin juhlistamaan jääkiekkokauden päätöstä Upseerikerholle lähes 200 henkilön voimin. Pelaajat perheineen kokoontuivat kuulemaan monivaiheisen kauden 2021-2022 päätteeksi joukkueiden terveisiä ja nauttimaan Säkylän Sotilaskodin munkeista.Juniorijoukkueiden kausi oli kauttaaltaan onnistunut, vaikkakin edelleen koronan vuoksi pelejä kauden aikana jouduttiinkin siirtelemään. U14AA päätti kautensa Aluesarjan mestaruuteen ja U12 Tallinnassa Olympiaturnauksen voittoon, myös U11 pääsi juhlimaan turnausvoittoa Turussa. Luistelu- ja kiekkokoulussa kävi ilahduttavan paljon nuoria kiekkoilijan alkuja, joista osa pääsi kokemaan jo pelejäkin Rauman Lukon kettuliigassa.

Tilaisuudessa nuorimmat luistelu- ja kiekkokoululaiset sekä U8- ja U9-joukkuelaiset palkittiin mitalein ja figuurein.Vanhemmista juniorijoukkueista palkittiin joukkueiden kehittyneimpiä, esimerkillisimpiä ja taitavampia pelaajia.

Joukkueista palkitut:

U11: Elli Tamminen, Fanni Koski, Julius Lehtonen, Mikael Raittinen ja Nuuti Kuvaja

U12: Valtteri Valtonen, Elias Aaltonen, Jesse Lahtinen, Hugo Jalonen, Eemeli Vähä-Vahe ja Matias Vesa


U12 palkittuja


U14A: Martti Jalarvo, Matias Lehtonen, Aleksi Mäkitalo, Ukko Haavisto ja Kaapo Gestranius

U14AA: Tomas Reunanen, Vili Ojala, Aron Hakanen, Tuukka Männistö ja Eino Palmen


Päättyneellä kaudella Lännen Kiekon miesten edustusjoukkue pelasi Länsirannikon IV -divisioonaa.

Edustusjoukkueen palkitut pelaajat: Jarmo Suojanen, Eerik Suojanen, Lauri Luoto, Juho Virtanen ja Erno VesterbackaSäkylän Urheilijoiden jääkiekkojaosto palkitsi myös ansioituneimpia pelaajia sekä toimihenkilöitä seuraavasti:

Puheenjohtajan pytty Anu Männistö, Vuoden pelaaja: Eerik Suojanen (Edustus), Fair Play-palkinto Tomas Reunanen (U14) ja Vuoden toimija Jukka Reko.Kausi 2022-2023 on jo alkanut monen joukkueen osalta kesätreenein ja kesäjäin ja kaikkiin peliryhmiin otetaan uusia pelaajia ilolla vastaan. Ensi kauden joukkueet Lännen Kiekossa ovat: Edustus, U15AA, U13AAA ja U13A, U11A, U10, U9 ja leijonakiekkokoulu sekä luistelukoulu. Tervetuloa mukaan!